Een afdekzeil:

Marine Stoffering is uw ideale partner op het gebied van afdekzeilen. Een afdekzeil is erg multifunctioneel en is hierdoor inzetbaar op verschillende gebieden. Een zeil zorgt ervoor dat uw boot beschermt wordt tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt een zeil ervoor dat vuil geen probleem meer wordt. Een afdekzeil houdt uw schip droog en voorkomt schade door UV straling, regen, hagel en vorst. Het scheelt u dus onderhoud. We bieden passende oplossingen voor zeilboten, motorboten en sloepen.

Bij het kiezen van de juiste afdekzeil wordt eerst gekozen voor de kwaliteit van het zeil. Hierna zullen wij de boot opmeten en de afmetingen tonen van de desbetreffende dekzeilen. Al onze producten zijn maatwerk waardoor de afdekzeilen speciaal gemaakt worden voor uw eigen boot. Marine Stofferingen heeft jarenlang ervaring in de zeilmakerij en heeft voor iedereen de passende optie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerk afdekzeil:

Elke afdekzeil wordt aan boord opgemeten waardoor de pasvorm optimaal is. De afdekzeilen van Marine Stofferingen kenmerken zich door de zware afwerking en het gebruik van duurzame materialen. Door het naaien van een lijn in de zoom vormt het afdekzeil zich naadloos om de romp. Door gebruik te maken van lijnen onder het schip door, kunt u het kleed eenvoudig strak trekken. Een zeil voorkomt dure stallingskosten in een loods en verdient zich binnen een korte termijn terug. Wat uw wensen ook zijn wij hebben altijd een passende oplossing!

Afdekzeil bestellen bij Marine Stofferingen:

Bij de meeste concurrenten betaald u een vermogen aan opmeten, maken en verzenden maar wij pakken dit anders aan. Wij komen naar uw boot toe meten alles en verzenden het product en dit allemaal voor een prijs. Door onze aantrekkelijke prijzen met hoogwaardige kwaliteit is Marine Stofferingen uitgegroeid tot een van de favoriete zeilmakerijen in Nederland. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze medewerkers helpt u graag met vrijblijvend advies.

Afdekzeil
Afdekzeil
Vragen of interesse? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

mail ons