Zeilmakerij Amsterdam
maart 15, 2017 Bartosz Krupa 0 Geen reacties

Zeilmakerij Amsterdam

U bent waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe buiskap, afdekzeil of bootkussens, dan hoeft u niet verder te zoeken. Want bij Zeilmakerij Amsterdam, Marine stofferingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe producten of restauraties van uw bestaande artikelen. Door onze expertise komt de gedetailleerde afwerking nadrukkelijk naar voren, dit realiseren we doormiddel van een CAD-programma. Naast het gebruiken van de nieuwste technologie gebruiken we alleen hoogwaardige kwaliteit waardoor de producten die wij leveren een lange levensduur hebben. Bij Zeilmakerij Amsterdam houden we rekening met uw persoonlijke wensen en zorgen we dat alles mogelijk is en gecreëerd wordt zoals u dat wilt!

Bij Zeilmakerij Amsterdam is veel ervaring aanwezig met betrekking tot het maken en restaureren van bootkussens, buiskappen en afdekzeilen. Wij kunnen voor vrijwel iedereen type en merk boot een passende oplossing bieden die resultaat geeft naar uw smaak en wensen. Vanuit onze vestiging leveren wij voor vele klanten maatwerk op, wij komen kosteloos naar uw boot om de werkzaamheden te verrichten en eventueel om uw boot op te meten. Bij zeilmakerij Amsterdam kunt u dus terecht voor al uw vraagstukken omtrent buiskappen, bootkussens en afdekzeilen.

Zeilmakerij Amsterdam ervaring

Bij zeilmakerij Amsterdam is veel ervaring aanwezig. Wij beschikken ook over de meest recente technologie. Wij meten bijvoorbeeld boten op met onze 3D meetapparatuur zodat wij de exacte maten weten, doormiddel van de auto-CAD wordt er een ontwerp gemaakt en deze wordt omgezet in een patroon die vervolgens uitgesneden wordt op onze snijtafel op locatie. Na dit proces zullen wij de verdere details realiseren hierbij kunt u denken aan stiknaden etc. Door onze langjarige ervaring in combinatie met de meest innovatieve technologie zorgen wij voor de meest optimale en nauwkeurige afwerking die mogelijk is.

Overige producten bij Marine Stofferingen zeilmakerij Almere

Voor canvas werkt kunt u bij ons ook terecht, hier kunt u bijvoorbeeld denken aan: matrassen, meubels, stuurstoelen, kussens en zelfs het bekleden van plafonds en/of wanden. Zeilmakerij Amsterdam levert alles nieuw aan en is zelf een mogelijkheid om uw bestaande artikelen een nieuw jasje te geven door onze expertise in restauratie. Daarnaast kunt u zelf bepalen welke kleur, vulling en stof aanwezig moet zijn zodat uw artikelen geheel gecreëerd worden naar uw wensen en smaak.

Contact Zeilmakerij Amsterdam

Wilt u aanvullende informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u vrijblijvend te woord over onze werkwijze en ons bedrijf. Ook is er een mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak in te plannen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Zeilmakerij Almere, Marine Stofferingen staat voor u klaar!