Zeilmakerij Almere
maart 15, 2017 Bartosz Krupa 0 Geen reacties

Zeilmakerij Almere

Bent u op zoek naar een nieuwe bootkussens, buiskap of afdekzeil? Of naar een restauratie van uw bestaande artikelen? Dan bent u bij zeilmakerij Almere Marine Stofferingen uit het juiste adres! Door onze expertise komt nadrukkelijk naar voren bij ons zeer gedetailleerde afwerking doormiddel van ons CAD Programma. Naast het gebruiken van de nieuwste technologie gebruiken wij alleen maar hoogwaardig materiaal waardoor de producten een lange levensduur hebben. We houden rekening met uw persoonlijke wensen en alles is mogelijk bij zeilmakerij Marine Stofferingen.

Zeilmakerij Almere Marine Stofferingen heeft veel ervaring met het maken van bootkussens, buiskappen en afdekzeilen. Vrijwel ieder type en merk hebben wij een passende oplossing die resultaat biedt naar uw wensen. Vanuit onze vestiging te Almere leveren wij voor iedere klant maatwerk op, wij komen kosteloos naar uw boot toe om de werkzaamheden te verrichten en eventueel de boot op te meten. Bij Zeilmakerij Almere kunt u terecht voor buiskappen, bootkussens en afdekzeilen voor elke type boot.

Zeilmakerij Almere Marine met ervaring

Bij Marine stofferingen is vele jaren ervaring aanwezig. Wij beschikken over de meest recente technologie en meten met onze 3D meetapparatuur de maten voor het project op. Doormiddel van de auto-CAD wordt er een ontwerp gemaakt en deze wordt omgezet in een patroon die vervolgens wordt uitgesneden op een snijtafel. Vervolgens zullen wij de artikelen voorzien van alle details, hierbij kunt u denken aan de stiknaden etc. Door onze langjarige ervaring in combinatie met de nieuwste technologie zorgen wij voor een optimale nauwkeurige resultaat met de beste afwerking mogelijk!

Overige producten bij Marine Stofferingen zeilmakerij Almere

Ook kunt u bij ons terecht voor diverse canvas werk hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: Kussens, matrassen, meubels, stuurstoelen en zelfs het bekleden van wanden en plafonds. Wij leveren alles nieuw en er is zelfs een mogelijkheid van restauratie van uw oude kussens. Daarnaast kunt u zelf de kleur, vulling en stof kiezen zodat de kussens geheel gecreëerd worden naar uw smaak.

Contact Zeilmakerij Almere

Wilt u aanvullende informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u vrijblijvend te woord over onze werkwijze en ons bedrijf. Ook is er een mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak in te plannen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Zeilmakerij Almere, Marine Stofferingen staat voor u klaar!